Globen

Vågar du se Globen förvandlad till världens största Halloweenpumpa? Suicide Rescue var med och besteg Globen!

Suicide Rescue är stolta medarrangörer till Shockholm (Skandinaviens största Halloweenparad och event). I torsdags fick Globen ett nytt utseende – Suicide Rescue fick möjligheten att vara med och förvandla Globen till världens största Halloweenpumpa. Sannah Eklund, representant från Suicide Rescue, var en av de modiga som fick bestiga Globen.”Jag känner mig upprymd och privilegierad av att få ha varit en del av klättringsteamet”, säger Sannah Eklund. ”Arbetet började långt innan solen var uppe och höll på till varje liten bit av pumpans mun och ögon var på plats”, fortsätter hon.Shockholm stödjer i år de ideella organisationerna Barncancerfonden och Suicide Rescue. Barn som representerade dessa ideella organisationer tände symboliskt Globen som därmed lyste upp himlen i en vacker orange Suicide Rescue-färg.

”Halloween handlar inte bara om pumpor och Trick-or-treats, utan även om monster, spöken och andra läskiga saker, vissa mer skrämmande än andra. Alla har vi rädslor, vissa oskyldiga medan andra rädslor tar över och påverkar våra liv på ett begränsande och destruktivt sätt”, säger Johan Sjöholm, Generalsekreterare för Suicide Rescue.

Han fortsätter: ”Det är otroligt viktigt att inte låta rädslor i olika former få fäste inuti en själv, något som Suicide Rescue arbetar aktivt med, och därför känns det både viktigt och naturligt för oss att vara en del av Shockholm.”

Bakom Shockholm står arrangören och initiativtagaren Bill Schacht, som efter flera år äntligen fått Stockholm Stad att ställa sig bakom hans idé. I samband med att Globen förvandlades till världens största Halloweenpumpa uppträdde den svenska gruppen Maskinenn ovanpå Globen. #SuicideRescue,#Shockholm, #Halloween, #Rädslor, #Globen

— i/på Globen