Podio

Podio stödjer och stärker Suicide Rescue med smarta verktyg för en effektivare projekthantering!

Vi på Podio tycker att det känns spännande att få vara med och stödja Suicide Rescue med ett sponsorskap, som innebär att organisationens medarbetare effektivare kommer arbeta tillsammans i projekt som kan räddar liv! Podio är det nya sättet att organisera, kommunicera och arbeta på. Förutom Suicide Rescue, är det fler än 400 000 organisationer i 170 länder runtom i världen, som använder Podio för sina projekt. Detta inkluderar allt från de minsta företagen som växer och använder Podio för alla sina sysslor, till innovativa teams i globala och ledande Fortune 100företag.

Podio gör kommunikationen snabbare och ger den transparens och pålitlighet som behövs för effektivt lagarbete, genom att låta människor organisera och ha koll på sitt arbete på en enda lättanvänd plats. Samarbete organisation och företag emellan är lika lätt som att arbeta internt med Podio. För Suicide Rescue resulterar detta i en favoritlösning för att hantera projekt och relationer med medarbetare, volontärer, sponsorer och samarbetspartners.

Med Podio kan medarbetare enkelt kommunicera direkt med varandra via videochatt, chatt och samtal.

Podio gör kommunikationen snabbare och ger den genomskinlighet och pålitlighet som behövs för effektivt lagarbete, genom att låta människor kunna organisera och ha koll på sitt arbete på en enda lättanvänd plats. Samarbete organisation och företag emellan är lika lätt som att arbeta internt med Podio. För Suicide Rescue resulterar detta i en favoritlösning för att hantera projekt och relationer med medarbetare, volontärer, sponsorer och samarbetspartners.

Vill du veta mer om Podio och hur vår webbaserade lösning låter dig och dina medarbetare smidigare och effektivare kommunicera, organisera och få jobbet gjort på ett ställe? Besök då vår webbsida, välkommen!

Undrar du över hur Podio fungerar hjälper vi dig gärna. Sök efter eller begär hjälp i vår Support.
För generella frågor är du välkommen att kontakta oss via e-post support@podio.com.

Podios kontor i Europa
Vesterbrogade 34, Copenhagen, DK-1620
Telefon: +45 31 14 74 64

Podios kontor i USA
650 Townsend St, Ste 325, San Francisco, CA 94103

Besök vår webbplats:

https://company.podio.com/sv/