Suicide Rescue smyglanserar sin kampanjfilm

Alla bär vi på en massa olika slags rädslor och därför smyglanserar Suicide Rescue i samband med Halloween idag vår kommande kampanj#MinRädsla. Satsningen, som är riktad till barn och unga, är tänkt att bli en plattform där vi kommer kunna inspirera och engagera barn och unga till att våga dela med sig av sina rädslor.Genom att sätta ord på sin rädsla och dela med sig av den till andra blir den inte lika läskig. Samtidigt hjälper man också andra barn och unga med samma rädsla att förstå att de inte är ensamma – då blir rädslan enklare att övervinna!

Se Suicide Rescues kampanjfilm för #MinRädsla, och tipsa gärna barn och unga om att dela med sig av sin rädsla på www.minrädsla.se och i olika sociala medier med hashtaggen #minrädsla.

Genom att gilla oss på Facebook och i andra sociala medier, kan fler upptäcka och bli en del av vår kampanj – tack!

Tillsammans blir rädslan enklare att övervinna!

World Suicide Prevention Day 2014

Varje dag tar över 2000 människor över hela världen sitt liv. Detta innebär att var 40 sekund mister någon den de älskar – en syster eller bror, en dotter eller son, en mor eller far.

Det är fler människor än det totala antalet offer för krig och mord globalt. Självmord kan dock förhindras! Suicide Rescue är stolta över att vara del av World Suicide Prevention Day 2014, se vår film nedan.


Dela gärna detta inlägg på Facebook och i andra sociala medier så att vi tillsammans kan beröra många andra personer. Och genom att gilla vår Facebooksida visar du ditt stöd för Suicide Rescue, tack!

The bridge between suicide and life

Sedan 1994 har polisinspektör Kevin Briggs genom sitt stora engagemang och förmåga till att lyssna, räddat fler än 200 människor från att ta sitt liv på Golden Gate-bron i San Francisco.
I videon här under berättar Kevin Briggs om hur viktigt det är att lyssna. Att lyssna kan rädda liv.Skulle du vilja vara med och göra skillnad? Vi är på jakt efter fler volontärer och medmänniskor som vill arbeta tillsammans med oss i Suicide Rescue. Ansök om att bli volontär här: http://suiciderescue.se/bli-volontar eller ta kontakt med oss på volontar@suiciderescue.se


Dela gärna detta inlägg på Facebook och i andra sociala medier, så att vi tillsammans kan beröra många andra personer. Och genom att gilla vår Facebooksida visar du ditt stöd för Suicide Rescue, tack!

— med Kevin Briggs på TED2014.